Sponsor bryter med Ola Rapace

Efter att Ola Rapace åkt fast, misstänkt för narkotikabrott, bryter Eleiko Sport sitt kontrakt med skådespelaren.


Det var i slutet på oktober som den svenske skådespelaren Ola Rapace greps mitt på Stureplan med kokain i bilen, som Nyheter24 tidigare rapporterat. I stjärnans hem hittades dessutom en stor mängd anabola steroider.

Rapace är aktuell med en filmroll som krävt att han ska gå upp ett antal kilo för att få en riktig "superkropp". Enligt uppgifter gick stjärnan upp hela 10 kilo i muskler på bara tretton månader. Hans tränare har tidigare hävdat att nyckeln till framgång varit stora mängder proteinpulver och en hel del kött.

Men med tanke på det stora steroidtillslaget i lägenheten verkar skådespelaren ha lyckats på ett annat sätt. Nu bryter sponsoren Eleiko Sport kontraktet med stjärnan.

– Han tränade med våra stänger och det tyckte vi var roligt. Men vi hade ett litet samarbete, att han skulle ha en t-shirt på sig och liknande. Det har vi nu dragit tillbaka, säger Ann-Sofie Peterson, marknadsansvarig på Eleiko, enligt Dagens Media.

Samtidigt väljer andra sponsorer att vänta på domen innan man överväger att bryta kontraktet med skådespelaren. Handelsföretaget Annerstedt Flodin har sedan en tid tillbaka levererat fem kilo kött i veckan till mannen. Mikael Olsson, vd på företaget, har inte vidtagit några åtgärder efter knarkanklagelserna mot Ola Rapace.

– Det är för det första inte bevisat och det går inte att göra förändringar baserat på påståenden. Det finns ingen dom och han har en egen version som jag faktiskt tror mer på. Den finns många som vill vara elaka mot andra, säger Mikael Olsson, enligt Dagens Media.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Rapace erkände
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

2 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

2 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

3 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.