Måndag 26 Sep
Stockholm

Tevestjärnans tjackintervju

I en teveintervju i år talade han om "tjack". Nu är han gripen för knarkbrott.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En av Sveriges största kändisar, Ola Rapace, greps i torsdags för narkotikabrott. Tidigare i år figurerade han i ett teveprogram. Där talade den gripne filmskådisen om tjackare, knark och temperament.

Tjackpundare, hur förbereder man sig för en sådan roll?

– Jag vet inte.

Är det på något speciellt sätt?

– Ja, de styrs av sitt beroende liksom. Men det är ganska många människor som gör det så det är inte så svårt att relatera till. Jag har haft dem i min omgivning. Jag tror att ni också har dem i er omgivning... jag tror att det är ganska många i media som är tända på tjack.

Hur är de?

– Inget speciellt. Det är säkert en massa på din redaktion som tar tjack för att klara av att jobba hårt. Men sen de här som du ser på Plattan och klippa med ögonen... de har ju gett upp i någonting.

Samtalet övergår snart till att handla om filmstjärnans fysiska trimning inför hans senaste roll. Något han fått stor uppmärksamhet för. Han ska ha lagt på sig 10 kilo muskelmassa på 13 månader.

– Jag var tvungen att gå upp några viktklasser för att färga rollen.

Hur var det?

– Nä det var kul. Jag hade enorm hjälp. Både med boxningen och styrketräningen (skratt).

Vid ett tillfälle frågar programledarna filmstjärnan om hans heta temperament. Något han själv anklagar Expressen för att ha hittat på.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Rapace erkände

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.