Kokain i tevestjärnas bil

Den kände skådespelaren Ola Rapace greps mitt på Stureplan med knark i bilen.


Ola Rapace är en av Sveriges mest kända skådespelare. Han har medverkat i flera hyllade filmer och teveserier. Men under torsdagskvällen greps han av civila spanare mitt på Stureplan.

Polisen hittade kokain i en bil som kopplades till skådespelaren. Nu är han misstänkt för narkotikabrott och en anmälan har upprättats.

– Jag kan bekräfta att han har tagits av polis och att han varit inne här och vänt, säger polisen till Nyheter24.

Varit inne och vänt?

– När det gäller narkotikabrott så brukar de bara vara inne och vända. Det är inget vi håller dem kvar för.

Polisen gjorde även en husrannsakan i skådespelarens lägenhet. Där hittade man en stor mängd ryssfemmor, vilket är en typ av anabola steroider.

Det har tidigare framgått att Rapace i fråga under träningen inför en filmroll gick upp tio kilo i muskelmassa på bara tretton månader.

Enligt källor som Nyheter24 har talat med har stjärnan en väldigt liberal syn på droger och dess användning. Nu återstår det att se hur de involverade i stjärnans senaste filmprojekt kommer agera efter de senaste dagarnas dåliga publicitet.

För två år sedan misstänktes samma skådespelare för misshandel av sin partner. Då ska han ha hotat att kasta ut kvinnan från ett fönster på fjärde våningen och ska ha slagit henne fyra gånger med öppen hand och ett knytnävsslag. Även den gången fann polisen ett vitt pulver i mannens plånbok. Skådespelaren friades senare för misshandeln.

Nyheter24 har sökt stjärnan för kommentarer, men utan framgång.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Rapace erkände
Senaste nytt

SBAB sänker bolåneräntorna

Flera brister vid utvärdering av bistånd

Gott om information om verksamheters resultat – men när det kommer till de långsiktiga effekterna brister det. Regeringens rapportering av biståndets resultat till riksdagen saknar dessutom ofta den information som riksdagen efterfrågat.

Tre till sjukhus efter gasexplosion

Tre personer vårdas på sjukhus efter en misstänkt gasexplosion på Stena Aluminium i Älmhult. Olyckan inträffade vid halv åtta-tiden under måndagskvällen, rapporterar lokala medier.

Stora problem hos Skatteverket – därför kan du inte deklarera

Sugen på att deklarera? Tyvärr får du vänta lite till.

Här är morgonens nyheter 19 mars

1 timme sedan
Här är morgonens nyheter i korthet.

Polisen i Lund rapporterar om inbrott

1 timme sedan
"Inbrott i gård, Hällestad", skriver polisen på sin hemsida.