Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mystiskt gravfynd i Mellerud

- 03/01/2009, 10:04 -

Det kan vara de två byggarnas gravar man hittat.

Som Nyheter24 rapporterat tidigare på morgonen har man gjort ett makabert fynd. Nu undersöks gravarna närmare.

Polisen undersöker vad som kan vara två gravar i en lagerbyggnad i Mellerud i Dalsland, sedan två kvinnor hittat de båda jord- och stenhögarna under fredagen. Vid en av högarna stod ett kors med ett mansnamn på, enligt flera medier.

– När vi såg att det stod Daniels namn på det ena korset blev vi rädda. Vi tänkte genast på att det är personer som saknas i området. Det var en väldigt otäck stämning i lokalen. Det var inte barn som hade gjort det här, utan det såg väldigt professionellt ut, säger en av kvinnorna, skriver GT.

Fyndet sätts i samband med två försvunna män från Uddevalla och Ljungskile, som varit spårlöst borta sedan i höstas. Namnet på korset stämmer med namnet på en av de försvunna männen.

Polisen bekräftar att fynden gjorts och att man ska undersöka om det handlar om gravar eller om det finns någon annan förklaring.

Skrivet av: