Försvunna byggarna kände varandra

Enligt nya uppgifter hade småbarnspapporna en hemlig bekantskap.


Till en början hittade polisen ingen koppling till småbarnspapporna som försvann i höstas. Men nu har uppgifter i utredningen kommit fram som chockar familjerna.

Daniel Olsson och Peter Larsson kände nämligen varandra i hemlighet. Dessutom var de båda djupt insyltade i organiserad brottslighet. En av polisens teorier är att männen försökt blåsa den kriminella gruppen Hells Angels på pengar. En uppgörelse som gått fruktansvärt snett.

Strax efter pappornas försvinnande prydde två medlemmar från Hells Angels sina västar med ett litet märke. Ett märke som man endast får bära om man precis mördat någon, menar källor från kriminella kretsar.

– Jag visste att han åtalats för grova ekonomiska brott och suttit häktad. Och att han var tuff i affärer. Men jag hade ingen aning om kopplingen till Hells Angels och Bandidos. Det fanns inte i min tankevärld att det skulle kunna gå till handgripligheter, sade Daniel Olssons storasyster Agnetha Bergh i november, enligt Aftonbladet.

Men långt innan Peter Larsson fördes bort trakasserades han av maffian. I våras blev hans hus beskjutet mitt under hans 40-årsfest.

Polis har nu kontaktat de anhöriga om de nya gravfynden man tipsats om.

– Polisen måste ha gjort något fynd som kan kopplas till Peter och Daniel. Annars hade de aldrig hört av sig som de gjorde, menar Larssons lillasyster, skriver Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.