Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Försvunna byggarna kände varandra

- 03/01/2009, 09:48 -

Enligt nya uppgifter hade småbarnspapporna en hemlig bekantskap.

Till en början hittade polisen ingen koppling till småbarnspapporna som försvann i höstas. Men nu har uppgifter i utredningen kommit fram som chockar familjerna.

Daniel Olsson och Peter Larsson kände nämligen varandra i hemlighet. Dessutom var de båda djupt insyltade i organiserad brottslighet. En av polisens teorier är att männen försökt blåsa den kriminella gruppen Hells Angels på pengar. En uppgörelse som gått fruktansvärt snett.

Strax efter pappornas försvinnande prydde två medlemmar från Hells Angels sina västar med ett litet märke. Ett märke som man endast får bära om man precis mördat någon, menar källor från kriminella kretsar.

– Jag visste att han åtalats för grova ekonomiska brott och suttit häktad. Och att han var tuff i affärer. Men jag hade ingen aning om kopplingen till Hells Angels och Bandidos. Det fanns inte i min tankevärld att det skulle kunna gå till handgripligheter, sade Daniel Olssons storasyster Agnetha Bergh i november, enligt Aftonbladet.

Men långt innan Peter Larsson fördes bort trakasserades han av maffian. I våras blev hans hus beskjutet mitt under hans 40-årsfest.

Polis har nu kontaktat de anhöriga om de nya gravfynden man tipsats om.

– Polisen måste ha gjort något fynd som kan kopplas till Peter och Daniel. Annars hade de aldrig hört av sig som de gjorde, menar Larssons lillasyster, skriver Aftonbladet.

Skrivet av: