Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mördarens mamma talar ut

- 05/01/2009, 12:13 -

Nathalie Johansen mördades av sin egen pojkvän. Nu talar hans mamma ut.

Det var i maj förra året som Nathalie Johansen mördades av sin egen pojkvän. Paret hade precis flyttat ihop, men hamnade i ett gräl som slutade med att pojkvännen dödade henne.

Kroppen grävdes ned och i hela fyra månader ljög mannen om det inträffade. Han förnekade helt enkelt för sig själv att mordet ägt rum. Mannens mamma chockades när hon fick reda på sanningen. I fyra månader hade hon tröstat sin son, utan att tvivla på att han var oskyldig.

– Han var jätteledsen och mådde skitdåligt hela sommaren. En gång när jag kom hem var han helt rödgråten, men det var ju inte så konstigt - hans tjej var ju försvunnen, berättar mamman, enligt GT.

Till slut hittades Nathalies döda kropp – nedgrävd bara 300 meter från hennes hus. Kort därefter erkände hennes son mordet på flickvännen. Men det var svårt för hans mamma att inse sanningen och det tog tid innan det sjönk in.

– Jag förstår deras sorg. Men jag är ingen mördare och jag födde inte en mördare. Men det var så det blev, säger hon.

Trots mordet på flickvännen har hon aldrig varit arg på sin son.

– Nej, konstigt nog kan jag inte. Jag kommer aldrig att förlåta vad han gjorde, men jag älskar honom mer än någonsin. Varför? Jag vet att han behöver det, menar mamman, enligt GT.

Skrivet av: