Man skjuten i Malmö

Polisen: Det är en uppgörelse i den undre världen.


MALMÖ. Det var vid 00:45-tiden som det kom in ett larm om skottlossning vid Nydala torg. Enligt uppgifter ska flera skott ha avlossats från ett automatvapen mot en man som färdades i en bil.

– Nu pågår en utredning. Vi kan inte lämna ut så mycket mer uppgifter med hänsyn till förundersökningssekretessen. Men så mycket kan vi säga att det är en uppgörelse i den undre världen, säger Martin Carlsson till Skånska Dagbladet.

Mannen ska vara skottskadad och har förts till sjukhus med ambulans. Samtidigt har en silverfärgad Audi setts lämna platsen i hög hastighet, skriver Kvp.

Ett kort tag senare hittades en brinnande bil utanför Oxie, som enligt vittnen ska stämma överens med det fordon som skytten färdats i.

Polis söker just nu efter gärningsmännen och är tacksam för alla tips från vittnen som kan ha sett något.

Vid 04.30-tiden på natten opererades mannen fortfarande på sjukhuset. Enligt sjukvårdspersonalen var mannens skador allvarliga, skriver Sydsvenskan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Skott mot bostad i Örgryte

2 timmar sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

3 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

igår 22:30
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.