En död i misstänkt bilbomb

En person har hittats död efter att en bil exploderat under mystiska omständigheter sydvästra Stockholm på lördagsmorgonen.


STOCKHOLM. En människa hittades död i ett garage i Skärholmen i sydvästra Stockholm natten till lördagen. Kroppen påträffades i en brinnande bil utan registreringsskyltar. Polisen har spärrat av för teknisk undersökning.

– Vi rubricerar det hela som mordbrand, än så länge, säger CG Ohlsson vid Söderortspolisens kriminaljour, till Expressen.

Det var en förbipasserande som vid halvettiden slog larm om rök från garaget under ett flerfamiljshus på Brantholmsgränd. I garaget brann flera bilar, och räddningstjänstens rökdykare påträffade den döda kroppen i en av bilarna.

Tidigt på söndagsmorgonen var den döde fortfarande inte identifierad. Det gick inte att avgöra om det var en man eller kvinna. Den utbrända bilen som kroppen fanns i saknade registreringsskyltar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Bilbomb i Madrid
Senaste nytt

Här går 100 företag i konkurs – varje vecka

Polisen i Örebro rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka har inträffat på Rv 50 Lillån i Örebro", skriver polisen på sin hemsida.

FN: Israel hindrar 7 oktober-offer från att prata

Israel hindrar FN:s utredare från att prata med vittnen och offer från 7 oktober-attacken. Det uppger FN:s tidigare chef för mänskliga rättigheter, Navi Pillay, som leder en utredning om angreppet.

Hizbollah: Skickat drönare mot Israel

Den Irantrogna shiamilisen Hizbollah i Libanon tar på sig en drönarattack mot Israel på tisdagen.

Bostadsbyggandet faller i USA

Bostadsbyggandet i USA sjunker. Nystartade bostadsbyggen föll med 14,7 procent i mars, till en årstakt på 1,32 miljoner byggen. Det är den lägsta nivån sedan augusti i fjol, visar nya siffror från det amerikanska handelsdepartementet.

Hjälp, mitt barn har också börjat snusa • Experten: "Skäms"

Hur ber man sitt barn sluta snusa utan att det blir ett bråk? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som avslöjar hur man gör.