Melker Andersson rear ut sin mat

Finanskrisen har slagit till mot mästerkocken. Nu rear han ut sin lyxmat.


Den senaste tidens lågkonjuktur och finanskris har drabbat de flesta. Men nu kan du i alla fall frossa i lyxmat utan att spendera för mycket av dina hårt förvärvade slantar.

Kändiskocken Melker Andersson erbjuder nämligen en matrabatt på 50 procent. Erbjudandet gäller kvällstid, måndag till onsdag på F12 gruppens restauranger.

"Vi vill ha våra restauranger fulla med gäster veckans alla dagar! Vi som alla andra har påverkats av den senaste tidens lågkonjunktur och finanskris. Med detta erbjudande vill vi ändå, även om det kan bli ekonomiskt kännbart för oss, bidra till att företag och privatpersoner i dessa tider av kostnadsbesparingar och neddragningar fortsättningsvis skall kunna äta och dricka gott på restaurang!" står det på utskickade flygblad.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

3 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

3 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

3 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

3 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

3 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.