Man hittad död på gatan

Mannen kan ha misshandlats till döds.


KUNGSHAMN. Det var vid niotiden på lördagsmorgonen som 27-åringen hittades död på Skräddaregatan. Några timmar senare identifierades han och familj underättades om händelsen.

I nuläget är orsaken till dödsfallet fortfarande oklar, men polis tror att det kan röra sig om misshandel.

– Han hade huvudskador. Hade han blivit påkörd av ett fordon hade han haft skador på benen. Men vi utesluter inte heller att det kan röra sig om en olycka, säger Björ Blixter, polisens presstalesman, till GP.

Platsen har spärrats av för teknisk undersökning.

Skrivet av:

Senaste nytt

Nya Rysslandssanktioner klubbade

Efter mordet i Christiania – fem åtalas

Fem gängkriminella i åldrarna 18-28 år åtalas för att ha planlagt och utfört ett mord i fristaden Christiania i Köpenhamn, uppger Köpenhamnspolisen.

Kriminolog: Gängens fixare lättare att komma åt

En nyckel i kampen mot gängen är att komma åt de 680 möjliggörare och specialister som polisen presenterade i sin kartläggning, enligt kriminologen Manne Gerell. Kommer man åt dem blir det svårare för kriminella att tjäna pengar som de sedan omsätter till makt, säger han.

Här är Coca-Colas nya smak – då kommer den finnas i butik

En ny smak på Coca-Cola landar i svenska butiker från och med vecka 16. Nyfiken på hur Coca-Cola K-Wave Zero Sugar kommer smaka? Då ska du läsa vidare.

Amazon återbetalar gästarbetare i Saudiarabien

Den amerikanska näthandelsjätten Amazon betalar tillbaka 1,9 miljoner dollar, motsvarande 19,6 miljoner kronor, till över 700 arbetare i Saudiarabien i ersättning för bland annat olagliga rekryteringsavgifter.

Hamnanställd åtalas för kokainsmuggling

En anställd i Helsingborgs hamn åtalas tillsammans med två andra för kokainsmuggling till Helsingborg. 195 kilo kokain har beslagtagits i containrar i Nederländerna och Sverige. Därtill har beslag av ytterligare narkotika och vapen gjorts i utredningen.