Oklart om död person i utbränd bil

En människa hittades natten till i dag i en utbränd bil i ett garage.


En människa hittades natten till lördagen död i en utbränd bil i ett garage i Skärholmen i sydvästra Stockholm.

Ännu är mycket kring händelsen oklart.

– Man har hittat någon bensindunk kastad där nära bilen, men sedan får vi väl se om den har någonting med det här att göra, säger Tommy Jansson, stationsbefäl på Söderortspolisen, till TT.

Det var en förbipasserande som vid halvettiden på lördagsmorgonen slog larm om rök från garaget under ett flerfamiljshus. I garaget brann flera bilar, och räddningstjänstens rökdykare påträffade sedan den döda kroppen i en av bilarna.

Ännu är det oklart om det rör mord, självmord eller olyckshändelse. Den döde är ännu inte identifierad. Det går inte att avgöra om det var en man eller kvinna. Sannolikt måste identifieringsarbetet vänta till obduktionen, som kan bli aktuell först på måndagen på rättsläkarstationen i Solna.

Inte heller har den totalt utbrända bilen där kroppen hittades kunnat knytas till någon ägare, som eventuellt hade kunnat ha något att berätta.

Polisen hoppades dock att ägarna till de andra bilar som fanns i garaget ska kunna bidra med information om vem den döde personen är.

– Men det har inte kommit fram något särskilt i den delen heller, säger Jansson.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Finspång rapporterar om trafikolycka

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Kontanter och egendom värda över 17,5 miljoner kronor. Så lyder resultatet av polisens jakt på kriminellt kapital vid gränsövergångar i syd förra veckan.

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycika mellan en personbil och cyklist inträffar på Pildammsvägen/Ärtholmsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka på Västra esplanaden i Umeå.", skriver polisen på sin hemsida.

Priset sänks på bensin och diesel – så billigt blir det

1 timme sedan
Ledande drivmedelskedjor sänker priserna inför helgen.