Stöldliga stjäl cigarettautomater

Flera krogar har blivit rånade på sina cigarettautomater.


GÖTEBORG. Under den senaste tiden har flera av stadens krogar bestulits på sina cigarettautomater. Polis menar att tillvägagångssättet är satt i system.

I förra veckan bestals restaurang Trädgår'n på sin automat. Men till en början trodde man bara att den var inne på lagning,

– Vi misstänkte ingenting. Det var Quiz-afton och mycket folk i restaurangen, automaten fanns på nedervåningen och tjuvarna kunde förmodligen jobba ostört eftersom ingen skulle ner på toaletten förrän i pausen, säger Renée Nyberg, restaurangchef på Trädgår´n, enligt GP.

Även Gamleport, Bishops Arms, Dubliner och Respekt har blivit av med sina cigarettautomater.

– Det låter väldigt konstigt. Sannolikt är det ett beställningsjobb och cigaretterna har stulits för att säljas vidare. Tillvägagångssättet verkar vara satt i system, säger Bo Evander, inre befäl vid polisen i City, till GP.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

Femte person misstänkt för väskmordet

Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

45 personer har omkommit i en bussolycka i Sydafrika, enligt landets transportdepartement.

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

1 timme sedan
Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.