Svensk Playboymodell åtalad för knark

Den svenska Playboymodellen greps knarkpåverkad ute på Stureplan.


Den bystiga blondinen är inte bara välkänd i Sverige utan har också gjort sig ett namn som nakenmodell i tidningen Playboy. Under en Stockholmsvisit passade Playboymodellen på att ta en partyrunda på Stureplan. Något som slutade riktigt illa.

För när hon festade som mest knackade två civilklädda poliser henne på axeln. Eftersom hon visade tydliga tecken på att vara drogpåverkad, enligt åtalet, tog de två poliserna med henne till garaget. Hon hade bland annat röda ögon, ett frånvarande beteende och vidgade pupiller. Något som hon själv slår tillbaka mot.

- De tog några tester och frågade vad jag hade tagit. Det var oproffsigt gjort. Jag varken dricker eller tar droger, jag får inte eftersom jag äter medicin, säger hon till Expressen.

Testerna som polisen gjorde visar dock att hon var drogpåverkad vid tillfället. Playboymodellen hade amfetamin i blodet. Något som hon bortförklarar med att hon kanske blivit drogad eller kanske råkat dricka ur fel glas. Droger uppger hon att hon slutade ta i 20-årsåldern.

– Det är någonting skumt med allting. Ingen snut är trevlig längre. Jag tycker de ska jobba mer professionellt. Polisen lyssnade inte. En av dem raggade på mig, jag upplevde att han gjorde närmanden och försökte kontakta mig efteråt, säger hon enligt Expressen.

Enligt anmälan så vägrade Playboymodellen uppge vem hon var eller ens besvara några frågor. Polisen tog då in henne till stationen. Nu blir det alltså rättegång av det hela.

– Det är klart jag är orolig. Jag känner mig jätteledsen och deprimerad. Men jag är mest orolig för hur snuten jobbar. Det är ren katastrof, säger Playboymodellen till Expressen.

Även Andreas Kleerup har kritiserat polismyndigheten för deras arbetssätt, något Nyheter24 skrivit om tidigare.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SAS skilsmässnota kan kosta över miljarden

GB-ägaren Unilever kapar 7 500 jobb

Den brittiska livsmedelsjätten Unilever, som bland annat äger den tidigare svenska glasstillverkaren GB, ska kapa 7 500 jobb och stycka upp verksamheten.

Aktiespararna om Thunberg: "Snälla, väx upp"

Civil olydnad gör inte bolag mer hållbara, anser Aktiespararnas vd Joacim Olsson efter SAS bråkiga bolagsstämma på måndagen där bland andra klimataktivisten Greta Thunberg protesterade mot flygbolagets miljöskadliga verksamhet.

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen backar inledningsvis. Vid öppning är OMXS-index ned 0,4 procent.

Efter ryska rykten: Nej, Charles är inte död

Nyheten slog ned som en bomb i ryska medier under måndagen: Storbritanniens kung var död. Men det var han inte.

SBAB sänker bolåneräntorna

1 timme sedan
Statliga banken SBAB sänker listräntorna för bolån med 0,05 procentenheter gällande bindningstider på tre månader och ett år.