Pojkvän häktad för mord

Den 21-åring som misstänkts för mordet på Nathalie häktades i dag.


ALINGSÅS. Den 21-åring som misstänks för mordet på kvinnan som hittades död på en åker utanför Herrljunga häktades i dag.

Mannen, som var sambo med kvinnan, kom till häktningsförhandlingarna i Alingsås tingsrätt med huvan på en brunbeige munkjacka dragen över huvudet. Förhandlingarna hölls sedan på begäran av bägge parter bakom stängda dörrar. I målet råder också yppandeförbud.

Efter mindre än en timme var överläggningarna över och när 21-åringen kom ut, nu med en av häktets handdukar draperad över sig, hade han häktats på sannolika skäl misstänkt för mord.

TT//Anas González Cruz

Skrivet av:

Senaste nytt

Postnord-chefen för Sverige får gå omedelbart

Ministrar går i kippavandring mot antisemitism

Nio ministrar deltar i dag i en kippavandring i centrala Stockholm. Även Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson går med i manifestationen mot antisemitism.

KI: Låt klimatpolitiken vara - stötta drabbade

Ändra inte i klimatpolitiken bara för att den får ekonomiska effekter för exempelvis bilåkare eller företag. Låt klimatpolitiken sköta minskade utsläpp, och använd i stället finanspolitiken för att stötta dem som drabbas hårdast. Det är innebörden av Konjunkturinstitutets (KI:s) rapport om fördelningseffekter av klimatpolitiken.

Kvinna på SUP dödad av haj

Ett amerikanskt par på smekmånad på Bahamas attackerades under en paddeltur på SUP-bräda av en haj. Kvinnan skadades så allvarligt att hon avled, skriver BBC.

Landshypotek sänker boräntor – igen

Landshypotek Bank sänker sina bundna boräntor med 0,25-0,40 procentenheter, skriver banken i ett pressmeddelande. Den rörliga boräntan, med tre månaders bindningstid lämnas oförändrad.

Expert om försvarsavtalet: Vi går "all in"

En ny era i svensk försvarspolitik är ett faktum. Det nya samarbetsavtalet som ger USA tillgång till 17 svenska militärbaser skickar avskräckande signaler, säger Jacob Westberg vid Försvarshögskolan.