Sexhärvan växer

40-åring ordnade kontakter till sex och våldtäkt.


Tortyrliknande redskap har använts. Flera av flickorna har varit under 18 år. Sexredskap som handbojor och piskor. Gruppvåldtäkterna ska ha utförts på lyxhotell och i privata bostäder. Kammaråklagare Sara Lindqvist har bevis i form av utdrag från datorer, mobilsamtalslistor, hotellnotor, telefonavlyssningar, filmer och fotografier, skriver dn.se.

Och sexhärvan växer. Allt eftersom fler bevis kommer fram, åtalas fler män kopplade till internetsajten där flickorna har kontaktats. Även en 42-årig mellanstadielärare och en 66-årig ekonom, misstänks för sexuell handling med barn. Allt som allt står just nu fyra män åtalade, men fler anhållanden kan komma att ske allt eftersom.

Förutom den åtalade, som har agerat som huvudman och förmedlat kontakten mellan de unga flickorna och män i olika åldrar, åtalas nu fler män i sexhärvan. Nu har även en 63-årig företagsledare inom nöjesbranchen gripits för våldtäkt mot barn.

Hans vän träder fram i Aftonbladet och berättar om 63-åringen som levde dubbelliv. Utåt sett var han som vilken Svensson som helst, men i hemlighet deltog han i "gangbangs" och drog sig inte för att utnyttja barn.

I källaren på sin arbetsplats höll 63-åringen ett antal gruppvåldtäkter. På en enkel madrass på golvet. En av de utnyttjade var 16 år vid tillfället och utsattes för hänsynslöst våld. Ibland utsattes flickorna för sådan brutalitet att de började kräkas och blöda.

Vid en våldtäkt hade en flicka tydligt visat att hon ville att männen skulle sluta men våldtäkten fullbordades. Den mannen är fortfarande eftersökt av polisen. Huvudmannen som är en 40-årig områdeschef inom en stor koncern åtalas för medhjälp till våldtäkten eftersom han befann sig i rummet och filmade övergreppet.

Skrivet av:

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev