Se koncernchefens sexköpsannons

Utländska flickor uppmanades att "smaka på heta vikingar".


Nya uppgifter i våldtäktshärvan med unga flickor visar att koncernchefen sökt unga flickor internationellt för gangbangs. Bland annat har han publicerat kontaktannonser på yahoo.com på engelska. Den 40-årige koncernchefen är huvudman i kopplerihärvan och i tidigare polisförhör har han uppgett att han endast har vänt sig till svenska internetsidor för arrangemang av sexträffarna. Det visar sig nu vara bluff.

TV3:s Efterlyst avslöjar att mycket pekar på att koncernchefen även har sökt utländska flickor och kunder. Bland annat ett belgiskt par har hört av sig för att delta i arrangerade gangbangs i Sverige.

2005 publicerades exempelvis en annons på yahoo.com, där mannen sökte efter kunder och flickor till "gangbangfester". Vidare skriver han i annonsen att sexträffarna har arrangerats regelbundet sedan 2001. Med andra ord har träffarna hållit på i minst åtta år. I texten, som är skriven på engelska, skryter 40-åringen om att ett stort antal flickor har värvats och blivit tillfredsställda av medlemmarna.

I förhör uppges att koncernchefen eventuellt arrangerat gangbangs på hotellet First Class i Malmö. Även en frisörsalong på Södermalm samt två stora porrfilmsbutiker i Stockholm ska ha varit platser för sexträffarna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!