"De fick alla utlösning över mig"

- 16/04/2009, 06:13 -

"När jag tillfredställde gubbarna fick jag bekräftelse."

Nöjesprofiler, företagsledare och toppchefer. Hallickhärvan som uppmärksammades i medier runt om i Sverige har spritt avsky och rädsla. Varför vill framgångsrika, till synes lyckade män utnyttja och förnedra småflickor?

Kopplerinätverket uppdagades i samband med att dess huvudman, en fyrtioårig toppchef från Skåne, greps den 11 november i fjol. Nätverket består av flera välbeställda män som ska ha utnyttjat unga flickor för bland annat gruppsex med våldsinslag.

Turerna i våldtäktshärvan fortsätter. Nu framkommer det genom förhör med en av flickorna att hon "hade kaos i huvudet" och gick med på att ha "sex med gubbarna" gång på gång eftersom hon velat ha "bekräftelse, att man duger".

Pappan, som suttit inne för rån, flyttade till Finland efter att han blivit hotad av Hells Angels. Nu träffas de max två gånger om året. Hennes bästa vän blev mördad i Stockholm. Gangbangsessionerna med gubbarna gav henne en sorts "tillfällig bekräftelse" säger hon i förhör med polisen. Samtidigt behövde hon också pengarna.

Vid ett tillfälle i en lägenhet i en förort till Stockholm berättar hon hur hon satt i en säng och flera av männen stod runt henne. Sedan sög hon av dem. "De var på", "sa ingenting", "de uppträdde kåta".

Medan hon hade sex med en av männen stod de andra runt omkring och runkade. I förhör säger hon att de alla fick utlösning "över mig", utöver en som hon tror fick utlösning i hennes mun.

En annan gång träffade hon hallicken, som ordnade träffarna, i centrala Stockholm. De tog in på ett hotell. Direkt när de kom in satte han sig på henne och hon sög av honom. Men det fanns aldrig någon överenskommelse mellan henne och hallicken och hon fick aldrig betalt för att suga av honom.

Hon berättar i förhör att han blir "halvsur om man inte gör som han vill". Han blir "grinig" och säger att han hjälper till så mycket med att tjäna pengar och att hon borde göra något för honom. Hon berättar att hon i bland undrade varför hon skulle suga av honom, men vågade aldrig ifrågasätta – det var lättare att bara "stänga av".

Sedan kom fyra män upp på rummet. Hon sög av alla. Hade sex med tre, varav en både vaginalt och analt.

Vid ett senare tillfälle hände det hemska. "Det var inte en i taget" den gången. Männen var överallt hela tiden och det gjorde jätteont. Hon skrek "aj". Det gjorde mycket ont "när de försökte trycka in den i analen utan glidmedel", berättar hon och säger att hon höll på att spy när hon utförde oralsex. 3-4 dagar efteråt blödde hon från analöppningen. Hon fick 800 kronor var av männen.

Mot slutet vill hallicken börja ta tio procent av det hon fick. Men så blev det inte eftersom hon inte ville fortsätta. Varje gång hon fick ett erbjudande tackade hon nej.

Skrivet av: