Mest lästa

Lyxfällan-experterna: Så mycket pengar måste du spara varje månad

Tog emot Swish på Onlyfans – måste betala tillbaka 400 000

En kvinna i 24-års åldern måste betala 400 000 till skatteverket efter att ha fått över tusentals swishinsättningar från en Onlyfans-prenumeration utan att betala skatt.

Emil Forsberg och Shanga skiljer sig

Det är på Instagram som Shanga Forsberg skrivit ut ett meddelande om att hon och fotbollsspelaren Emil Forsberg skiljer sig. Paret har sedan tidigare två barn tillsammans.

Ingemar Stenmarks förmögenhet: Miljonbolaget och lönen

Med 86 världscupsegrar och flera VM- och OS-guld är Ingemar Stenmark en gigant inom alpin skidsport. Men hur står det till på den ekonomiska fronten? Nyheter24 har kikat närmare på Stenmarks inkomst.

Kunderna rasar på Ica: ”Fullkomligt vidrigt”

Ett reklaminlägg som en Ica-butik i Göteborg lagt ut på Facebook, har fått kunderna att gå i taket. "O o o tvi för helvete..", skriver en person.

Här är namnen ingen vill ge sina barn – rasar i popularitet

Letar du efter ett namn som är unikt? Här är listan över namnen som minskade mest i popularitet 2024.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Swedish Match stäms – man blev beroende av tobaksfritt snus

Den amerikanska snusjätten Philip Morris och deras dotterbolag Swedish Match stäms av en amerikansk man. Anledningen är då han blivit beroende av tobaksfritt snus.

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.

Temu ger ut 500 kronor gratis till alla – men det finns en hake

Det ska du inte beställa på McDonalds: "Serveras gammal"

McDonald's är en favorit för många, men är allt på menyn verkligen färskt? Nyheter24 har pratat med en tidigare anställd på McDonald's, som avslöjar vad han aldrig skulle beställa på restaurangen.

ÖoB varnar kunderna för fula bluffen: "Riktigt tråkigt"

Bedragare utger sig för att vara ÖoB och nu uppmanar lågpriskedjan till försiktighet. – Vi upplever att det händer oftare nu än tidigare, säger företagets marknadschef Per Alvén till Nyheter24.

Coop ändrar sillburkarna – bara dagar innan påsk

Elbilarna tar över: Volvo har byggt sin sista dieselbil

Volvo byggde sin första dieselbil år 1979, i form av 240 GL D6. Sedan 1991 har över 9 miljoner bilar med dieselmotor rullat ut ur märkets fabriker. I takt med att bilvärlden går mot elektrifiering har dieselbilarna blivit omoderna – i alla fall i politikernas ögon, och nu har Volvo byggt sin sista dieselbil.

Morgonens nyheter 27 mars

Populära godiset byter recept – kvaliteten sjunker och priset ökar

Flera företag har börjat med “cheapflation”. Det innebär att kvaliteten på vissa livsmedel sjunker, genom att ändra recepten och fylla ut med billigare alternativ, samtidigt som priserna på livsmedlet stiger. Nu har populära godiset bytt recept.

Här blir det regnigt och kallt i påsk – enligt SMHI:s prognos

Påskharen ser ut att komma skuttande med varmare väder i stora delar av Sverige, enligt SMHI:s prognos inför helgen.

Brand på hotell – man i 30-årsåldern gripen

En brand utbröt i ett hotell i Kungens kurva sydväst om Stockholm på tisdagskvällen. Polisen har frihetsberövat en man i 30-årsåldern som misstänkt för mordbrand.

Postnord-vd:ns galna lön: Så extremt mycket pengar tjänar Annemarie Gardshol

Annemarie Gardshol, 57, har de senaste två åren gjort rejäla lönelyft. Nyheter24 har tagit reda på exakt hur mycket Postnords vd tjänar.

Kaos på E20 efter allvarlig olycka – två svårt skadade

Två personer har skadats svårt i en trafikolycka på E20 vid Strängnäs. Ambulanshelikopter har bistått i räddningsarbetet.