Rove medlar i Powells mediekrig

Bushs chefsstrateg Karl Rove försöker tona ned konflikten mellan Cheney och Powell.


Karl Rove, kallad "Bushs hjärna" och republikansk strateg, försöker medla mellan exministern Colin Powell och förre vicepresidenten Dick Cheney.

Båda har sedan tidigare drabbat samman i ett internt partibråk. Powell har konstant anklagats för att vara illojal mot partiet sedan han gick över och stöttade demokraten Barack Obama i presidentvalet.

– Den som säger att den är republikan är en republikan, säger Karl Rove i Fox News Sunday, för att tona ned kritiken om att Powell inte är tillräckligt höger, enligt Politico.com.

Om Karl Rove själv var tvungen att välja mellan den konservative radioprataren Rush Limbaugh och Colin Powell som talesperson för den republikanska rörelsen skulle han välja Limbaugh.

– Ja, jag skulle välja Limbaugh om jag var tvungen att välja mellan de två. Men ingen av de är kandidater. Det här är en felaktig debatt som Washingtonfolket älskar, säger han.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

2 timmar sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

2 timmar sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

2 timmar sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.