Tvååring skjuten på bröllop

En 2-årig flicka blev allvarligt skadad under en bröllopsmottagning.


INDIANAPOLIS, USA. En 2-årig flicka skadades i går allvarligt under en skottlossning vid en bröllopsmottagning i en park i Indianapolis. Två kvinnor ska också ha skottskadats vid tillfället.

Det var efter att en dispyt mellan festdeltagare spårat ur som skottlossningen uppstod. Flickan, som träffades av en kula i huvudet, har ännu inte identifierats.

Enligt polisen har flickan genomgått operationer på ett sjukhus i närheten men tillståndet är fortfarande kritiskt. Tre personer har arresterats för skottlossningen, uppger The Miami Herald.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.