Pedofil fick hjälp av flera flickvänner

Mannen hade 11 000 filmer på när han utnyttjade barn. På onsdagen dömdes han till 120 års fängelse.


PHILADELPHIA. När FBI grep John Jackey Worman, 42, för två år sedan hittades 1,2 miljoner barnporrbilder på hans dator. Dessutom fann polisen 11 000 videoklipp på när han gav sig på barn.

I går dömdes pedofilen till 120 års fängelse för brotten.

Polisen kom honom på spåren efter att en ung flicka, som blivit utsatt för 42-åringens övergrepp, polisanmält honom. Hon hade sett ett avsnitt av teveserien Law & Order om pedofili och förstod då att det som hade hänt var fel, uppgav åklagaren Michelle Rotella.

Worman bodde i sin mammas källare när polisen grep honom. I huset bodde under en tid även en flickväns tre barn, men själv flyttade mamman till barnen aldrig in. Under flera av de andra övergreppen tog han hjälp av sina flickvänner.

En av flickvännerna, Concetta Jackson, lät Worman sätta in dolda kameror och hjälpte honom att lura till sig barn när hon arbetade som dagmamma. Hon har ännu inte fått sitt straff fastställt.

– Jag kan inte...vad var det för tankar som gick runt i ditt huvud när du utnyttjade min dotter? Var det ett stort skämt för dig när jag lämnade henne där varje dag, frågade en mamma som hade sin dotter på barnpassning hos paret förtvivlat. Worman stirrade tomt tillbaka, rapporterar amerikanska Daily News.

En annan flickvän Dorothy Prawdzik, 45, dömdes till 30 års fängelse för att ha assisterat Worman genom att klä av och tvinga små barn att posera för pedofilens kamera. Hon ska också ha hållit i kameran medan mannen försökte våldta ett spädbarn och deltog tillsammans med Worman i en sexakt där en 10-årig flicka utnyttjades.

Den 42-årige pedofilen har inte visat någon ånger sedan gripandet.

– Jag är helt tillfreds med allt jag har gjort, sa han enligt domaren Lawrence F. Stengel. Det skriver i dag Daily News.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!