Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fastnade med huvudet i bajamaja

Nyheter | 03/09/2009 09:59

Satt fast i en halvtimme innan räddningsarbetare fick loss tonåringen.

En festivalbesökare på Leeds Festival i Storbritannien tappade sin väska i en bajamaja och fastnade därefter med huvudet när hon försökte fiska upp den.

Tonåringen, som sägs heta Charlotte, blev förtvivlad när väskan som innehöll en iPhone, biljetter hem och 4600 kronor föll ner i den bruna sörjan.

Hon stack därför ner huvudet och armarna för att få upp väskan. Detta visade sig vara en dålig idé, eftersom 19-åringen inte kunde komma loss och tvingades inhalera obehaglig odör i nästan en halvtimme innan räddningspersonal fick ut henne.

Händelsen har väckt stor munterhet bland ungdomar runt om i världen och just nu pågår en häxjakt på nätet i hopp om att hitta "bajsflickans" sanna identitet.

På internetsajten Facebook har flera grupper skapats där man diskuterar incidenten.

– Jag tror att de flesta hade lämnat väskan, men hon hade alla sina pengar där, sin mobil och biljetterna hem, hela hennes liv egentligen, säger 19-åringens kusin till The Sun.

Skrivet av: