Sheen vill träffa Obama - för att diskutera 9/11

Har skrivit det öppna brevet "20 Minutes with the President" till Barack Obama.


"Det räcker med mediemanipulering och mediemantra. Familjer förtjänar mer, Amerika förtjänar mer."

Det säger den amerikanska Hollywoodskådisen Charlie Sheen i en intervju han nyligen gjort på Alex Jones Show där han berättar om sitt öppna brev till Barack Obama "20 Minutes with the President".

Sheen, som länge varit en ihärdig 9/11-truther - det vill säga någon som ifrågasätter den officiella sanningen om terrordåden mot New York den 11 september 2001 - menar att det är på tiden att USA berättar sanningen om 9/11-attackerna som dödade tusentals amerikaner för exakt åtta år sedan. Sheen menar att han måste engagera sig eftersom en ny 9/11-utredning "inte kommer att falla ner från skyn".

– Vi måste kräva att Obama levererar ärliga löften.

Enligt Sheen, vars pappa Martin spelade president Jeb Bartlett i succéserien West Wing, är den officiella utredningen inte värdig USA. Han nämner bland annat John Farmer, medlem i 9/11-kommissionens styrelse, som tidigare i år avslöjade att den amerikanska regeringen bestämde sig för att inte berätta hela sanningen bakom 9/11.

– Den officiella 9/11-historien är en sagoberättelse, ett fiktionellt konstverk och egentligen inte en särskilt bra sådan, säger Two and a Half Men-stjärnan i intervjun med Alex Jones.

Men Sheen levererar även sin egen sanning. Han menar att attackerna fungerade som ett svepskäl för att "systematiskt montera ner vår konstitution och mänskliga rättigheter". Han säger även att "regimen" Bush/Cheney låg bakom attackerna som skulle berättiga invasionen av Irak. Som grädde på moset menar Sheen att Usama bin Laden egentligen jobbar för USA.

Det är ännu oklart om Sheen beviljas en intervju.

Intervjun på Alex Jones Show kan du lyssna på här.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!