Blond karatemästare golvade yrkessoldater

24-åriga Ashley Wolfe misshandlade soldater på julmiddag.


LONDON. Karateinstruktören Ashley Wolfe, 24, gick bärsärkargång när militärerna spelade homosexuella på julfesten. Hon såg rött när de började kyssas och dansa med varandra och gick till våldsamt angrepp.

– Det här borde inte vara tillåtet i den brittiska armén, sa Wolfe på julmiddagen, och nockade flera välbyggda militärer, enligt The Sun.

Med bara ett slag lyckades hon till exempel golva en sergeant.

– Gaygrejerna var bara på skämt, men kanadensiskan tog det bokstavligt, säger en av soldaterna, som nu åker till Afghanistan, enligt The Sun.

– Hon må vara väldigt liten, men hon gav oss killar en väldig omgång. Förutom en hel del fysiska men stukades några egon.

Åklagare har utfärdat en arresteringsorder under måndagen efter att Wolfe vägrat att dyka upp för ett förhör. Hennes förklaring om att hon agerade i självförsvar har rätten avfärdat.

Slaget vid julmiddagen utspelade sig vid infanteriregementet Coldstream Guards barracker i South East London.

Förutom Ashley Wolfe närvarade också hennes make William, som också är instruktör i självförsvar. Båda lär ur den egna tekniken "Modern Defendo" med mottot "det är gärningar som räknas - inte ord".

När Wolfe, som bara är 160 centimeter lång, gick till attack mot soldaterna var hon väldigt alkoholpåverkad. Sergeanten Damian Holland ingrep och försökte stoppa henne, men då slungade hon iväg honom mot ljudanläggningen och dunkade honom mot golvet.

Ashley Wolfe greppade sedan tag om hans nacke, tog tag i hans slips och släpade Holland efter golvet innan hon lämnade julmiddagen. Hollands fru följde efter henne och har berättat om skräckupplevelsen:

– Jag frågade henne vad som var fel. Då sa hon: "bråka inte med mig - jag är en kanadensisk boxare". Sedan slog hon mig rätt över ansiktet. Jag fick ett blåmärke som sträckte sig över hela käken, säger Hollands fru Joanne, enligt The Sun.

Distriktsåklagaren Angus Hamilton kommenterar arresteringsordern:

– Det förekom inget våld eller några provokationer innan Wolfe gick till angrepp mot Holland. Misshandeln var helt oprovocerad, och på den grunden tycker jag att vi kan styrka att det är misshandel, säger han, enligt Daily Mail.

När Wolfe inte ägnar sig åt handgemäng föredrar hon att skjuta med olika vapen på en skjutbana i Raleigh, North Carolina. Hon tros nu befinna sig utanför Storbritannien.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stopp för fler hotell i Amsterdam

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

1 timme sedan
Den assyriske biskop som knivhöggs vid ett dåd i en kyrka i västra Sydney tidigare i veckan meddelar att han förlåter den som attackerade honom.

Explosion i Trelleborg

2 timmar sedan
Någon form av explosion har skett vid en bostadsföretags lokal i ett bostadsområde i östra Trelleborg. Det hela utreds som misstänkt allmänfarlig ödeläggelse, skriver polisen på sin hemsida.

Trelleborg: Polisen rapporterar om detonation

3 timmar sedan
"Flera polispatruller beordrades till Syster Jennys Väg i Trelleborg med anledning av en sprängning/detonation.", skriver polisen på sin hemsida.

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

3 timmar sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Kroatisk valsegrare stödjer Ukraina

3 timmar sedan
Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenković i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien. Det Ukrainavänliga partiet får dock inte egen majoritet och kan få svårt att bilda regering.