Svartbjörn dödade sin ägare

37-åriga Kelly Ann Walz blev dödad då hon skulle mata sin björn.


PENNSYLVANIA. En kvinna från Ross Township, som bodde med exotiska djur, har dödats av sin svartbjörn. Polisen i Pennsylvania hittade 37-åriga Kelly Ann Walz allvarligt skadad i hemmet.

Enligt talesmannen Tim Conway attackerade björnen Walz när hon gick in i buren av stål och betong för att städa den och mata björnen. Det var då 160-kilosbjörnen gick till angrepp och dödade henne, skriver lehighvalleylive.com.

Medan björnen var ovanpå Walz ska en granne ha skjutit björnen.

Björnen hade hållits som ett husdjur på gården sedan 2000 när ägaren ansökte om licens. Utöver björnen fanns också en bengalisk tiger, och ett lejon på gården.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

1 timme sedan
Statliga banken SBAB sänker tremånadersräntan med 0,10 procentenheter. Därmed hamnar den så kallade listräntan på 4,92 procent.

Ekonomens varning för nya bedrägeritypen: "Spelar på rädslan"

1 timme sedan
Antalet bedrägerier ökar rejält. Nu har en relativt ny form av bedrägeri blivit allt vanligare, något sparekonomen Frida Bratt varnar privatpersoner för.