Tänkte Anna Nicole Smith mörda för pengarna?

Polis hittade pistol och kniv i Anna Nicole Smiths hem.


Den numera avlidna playmaten Anna Nicole Smith kan ha haft planer på att mörda sin rike mans son, E. Pierce Marshall. De låg i en lång, bitter och utdragen rättsprocess om Smiths make och Pierces fars oljemiljarder.

FBI la ner utredningen, men ger ingen direkt förklaring till varför och hur de blev medvetna om att Nicole Smith planerade ett mord, skriver New York Post.

I dokumenten framgår dock att polisen, vid en husrannsakan hos Anna Nicole Smith, fann både en pistol och en stor kniv. Det gavs ingen förklaring till varför hon hade vapen i sitt hem.

I en intervju från sommaren 2000 uppgav sonen Marshall att Smith sällan spenderade tid med sin make efter att de gift sig 1994. Han nämnde också att pappan klagade över att hon bad om cirka 700 000 kronor i veckan.

När polisen släppte bomben och berättade för Anna Nicole Smith varför de utredde henne brast det för henne.

–Smith började gråta och förnekade till att hon skulle ha planerat något sådant, står det i rapporten.

Anna Nicole Smith var 26 år när hon gifte sig med 89-årige J. Howard Marshall, ägaren av Great Northern Oil Co. Forbes uppskattade Marshalls rikedom till cirka tre miljarder kronor 1992. De träffades när Smith strippade på en klubb i Texas.

Marshall dog 1995 av naturliga orsaker. Hans son dog av en infektion 2006 och Smith dog ett år senare efter att ha kollapsat på ett hotelrum i Florida. Hon var då 39 år.

Men än är inte konflikten över.

Högsta domstolen fastslog 2006 att Nicole Smith har rätt att fortsätta sträva efter sin döde makes förmögenhet.

Och pengarna är fortfarande en faktor då Nicoles mamma, och Nicoles pojkvän Howard K. Stern slåss över en egendom som ska gå till Anna Nicole Smiths dotter som nu är tre år gammal, skriver New York Post.

Klicka mitt på bilden för maffigt bildspel.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Explosion vid militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.