Anna Nicoles doktor fast för polis

Skrev ut falska recept - överlämnade sig själv till polisen.


Den psykiater som skrev ut falska recept på tabletter till utvikningsmodellen Anna Nicole Smith lämnade i går in sig själv till polisen.

Doktor Khristine Eroshevich, som var Smiths närmaste granne, står anklagad för sex stycken brott. Borgensumman sattes till 165 000 kronor.

Åklagarna säger att Eroshevich tillsammans med Smiths pojkvän, advokaten Howard K Stern, och ytterligare en doktor, gav den storbystade modellen tusentals tabletter under åren som föregick hennes dödliga överdos på ett hotell i Florida i februari 2007.

Eroshevich ska ha skrivit ut "omåttliga mängder av substanser" däribland det lugnande medlet kloralhydrat och den i Sverige narkotikaklassade substansen klonazepam, till Smith.

Psykiatern skrev också ut ett antal tveksamma recept efter att Smith fått ett nervöst sammanbrott när hennes 20-årige son Daniel dog av en överdos i september 2006.

Advokaten Adam Braun försvarar psykiatern.

– Anna var ett offer för en ondsint tabloidjakt. Med tanke på det så gjorde doktor Eroshevich hennes bästa för att hjälpa sin patient genom att skydda det lilla privatliv som Anna hade kvar, säger Braun till New York Daily News.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!