Militärmördaren gick på strippklubb

- 09/11/2009, 15:08 -

Gav stripporna rejält med dricks och brukade stanna i flera timmar.

USA. 39-årige Malik Nadal Hasan öppnade eld mitt på ljusa dagen under en examensceremoni på militärbasen Fort Hood i Texas.

Anledningen? Han ville inte skickas till Irak. Händelsen inträffade i förra veckan och har skakat det amerikanska militärväsendet.

Resultatet av massakern var förödande. Tretton personer miste sina liv. Majoriteten av dem var militärer. Ytterligare 31 personer skadades.

Enligt nya uppgifter var Hasan stamgäst på en strippklubb i närheten av basen och besökte klubben minst tre gånger förra månaden.

– Sist han var här så kommer jag ihåg att jag kollade hans militär-ID vid dörren och han betalade för att komma in och stannade sex eller sju timmar, säger klubbens ägare Matthew Jones, enligt .

Hasans frekventa besök på strippklubben målar upp en annorlunda bild av 39-åringen, som av familj och anhöriga beskrivits som en trogen muslim.

En av stripporna berättar att 39-åringen betalat henne för privata danser vid två tillfällen.

– Jag kommer ihåg hans ansikte eftersom han var den förste jag dansade för sen jag började jobba här. När jag såg honom på teve hoppade jag nästan ut ur sängen, för jag visste att det var han, säger Jennifer Jenner till Fox News.

Hasan var populär bland stripporna eftersom han ofta gav dem rejält med dricks. Enligt kvinnorna behandlade han dem alltid med respekt och var mycket mer reserverad än de andra besökarna.

Öppnade eld på militärbasen:

<preform><object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3Qz0Bb_ry9A&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3Qz0Bb_ry9A&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object></preform>

Skrivet av: