Onsdag 19 Jan
Stockholm

Tiger Woods älskarinna förnekar affär

Parets hus där olyckan inträffade.
1 av 4
Parets hus där olyckan inträffade. Foto:
Tiger Woods.
2 av 4
Tiger Woods. Foto:
Olycksplatsen.
3 av 4
Olycksplatsen. Foto:
Satellitbild på huset och olycksplatsen.
4 av 4
Satellitbild på huset och olycksplatsen. Foto:

Tiger Woods utpekade älskarinna förnekar att hon haft en affär med golfstjärnan.    

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I samband med uppgifter om att golfstjärnan Tiger Woods varit otrogen, kom det fram att bilolyckan under gårdagen var ett resultat av ett hetsigt bråk mellan Woods och hans svenska fru Elin Nordegren. Men nu går hans utpekade älskarinna ut och förnekar hela affären.

Det var en vän till Rachel Uchitel som kontaktade National Enquirer som först publicerade historien. För det fick hon 25 000 dollar. Enligt väninnan hade Uchitel checkat in i samma hotell som Tiger Woods i Melbourne där han spelade i Australian Open. Hon ska även ha berättat om affären.

– Hur är det möjligt att jag gick upp till receptionen på hotellet i Melbourne, frågade efter en rumsnyckel och åkte till 35:e våningen? Och att jag skulle vara dum nog att låta Enquirer komma in i hissen och se mig trycka på knappen till 35:e våningen?, resonerar Rachel Uchitel enligt Perez Hilton.

Till en början förklarade Uchitel sin vistelse i Melbourne med att hon var där i jobbärenden, något som hon senare ändrade till semester med en pojkvän och därefter tog tillbaka. Hon har även kopplats ihop med den gifte skådespelaren David Boreanaz som tidigare i år hamnade i en otrohetsskandal.

– Gud förbjude att Tiger hamnade i en bilolycka på grund av de här falska uppgifterna om att han skulle haft en affär. Trots att det är helt osant så måste det ha orsakat problem hemma. Om jag var hans fru, skulle jag antagligen döda honom men det här har inget med mig att göra. Vi har aldrig haft en affär, säger Rachel Uchitel enligt Perez Hilton och fortsätter:

–Jag är verkligen upprörd över det här för jag porträtteras som en äktenskapssabotör när det helt enkelt inte är sant.

 

 

 

Kommentera
Kopiera länk
Dela