Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stormen fortsätter att kräva liv

Nyheter | 24/01/2009 18:35

Den rasande stormen kräver allt fler dödsoffer.

En kraftig storm drar just nu igenom norra delar av Spanien och Södra Frankrike. Nyheter24 har tidigare skrivit om de fyra barn som avled till följd av en raserat idrottscenter som inte kunde stå emot de kraftiga vindarna, enligt El Mundo.

Enligt uppgifter ska ytterligare fem personer ha mist livet på andra platser runt om i Spanien, till följd av det kraftiga ovädret. I nordvästra Spanien avled en vaktofficer efter att ett träd fallit ned på honom och i Barcelona miste en kvinna livet då en vägg kollapsade.

I sydvästra delarna av Frankrike dog en bilförare efter att ett träd krossat hans fordon. Ytterligare två personer avled i området, skriver Le Monde.

Just nu är nästan en miljon hushåll utan el och myndigheterna försöker arbeta så effektivt som möjligt för att åtgärda problemet. Men många nedfallna träd försvårar arbetet och i nuläget vet man inte när elen kan komma tillbaka.

Se mer nedan.

Skrivet av: