Sarah Palin genomgick häxceremoni

Hur långt är Sarah Palin villig att gå för att bli guvernör?


Platsen som guvernör i USA är eftertraktad. Så eftertraktad att Sarah Palin tog lite magi till hjälp. Palin tog använde sig nämligen av en häxmästare. Biskop Thomas Muthee. Genom en ceremoni skulle hon skyddas mot häxor och djävulen... och kanske lite troll också.

– Han sa "Herre, gör en väg för henne och det är precis vad som hände, säger Sarah Palin.

Ceremonin ägde rum i Palins hemstad Wasilla 2005. Det hela filmades och klippet har fått stor spridning på internet. På videon kan man se Palin stå mellan två män medan biskopen ber.

– Skänk henne pengar i kampen för Jesus. Ge henne män och kvinnor som stödjer henne i Jesu namn. Vi vill ha rättfärdighet i det här landet.

Thomas Muthee är grundare av Word Faith-kyrkan i Kenya. Och det är där problemen för Sarah Palin börjar. Hemma i Afrika har biskopen gjort sig skyldig till förföljelse och trakasserier av en kvinna som han påstod var häxa. Tillbaka till medeltiden alltså.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Protest mot Postnord-vd:ns lön – tjänar 935 000 i månaden: ”Stopp”

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Användningen av explosiva ämnen ökade under 2023 jämfört med åren innan och ligger nu i nivå med toppnoteringen från 2019, visar statistik från Polismyndigheten.

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Polisen i Vilhelmina rapporterar om trafikolycka

"Singelolycka på E45, nordost om Vilhelmina.", skriver polisen på sin hemsida.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

1 timme sedan
I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.