Brigitte Bardot slår till mot Palin

- 08/10/2008, 07:09 -

Den 74-åriga filmikonen skräder inte med orden i sin attack mot Sarah Palin.

Den forna sexikonen Brigitte Bardot må vara gammal men hon kan fortfarande bitas. I ett öppet brev till den republikanske kandidaten Sarah Palin visar hon sin avsky med all önskvärd tydlighet.

"Jag hoppas att du förlorar valet för det skulle vara en seger för världen", skriver Brigitte Bardot.

"Genom att förneka människans ansvar i den globala uppvärmningen. Genom att förorda vapenrättigheter och göra uttalanden som är genomgående korkade är du en skam för kvinnor och du ensam representerar ett förskräckligt hot. En sann miljökatastrof."

Vi visste redan att relationerna mellan fransmän och amerikaner inte är de bästa men Bardot har en hel del att dela med sig av. Som avslutning uppmanar hon Sarah Palin att inte jämföra sig själv med en hundar. Vilket refererar till Sarah Palins skämt att hon är en pitbull med läppstift.

"Jag känner till de väl och jag kan försäkra dig att ingen pitbull, ingen hund, eller något annat djur för den delen, är lika farligt som du.", skriver Brigitte Bardot enligt Perez Hilton.

Meow! Dagens internationella kattklös är ett faktum. Bardot har tidigare gjort sig känd för sina starkt kritiska åsikter om islam.

Se legendariska Gittan på film:

Skrivet av: