Livvakten utskriven från sjukhuset

Brian Sandberg har skrivits ut och anlänt till polis för att förhöras.


DANMARK. Det var under torsdagseftermiddagen som Hells Angels-medlemmen Brian Sandberg blev skjuten i ryggen av två gärningsmän. Sandberg hade nyligen rekryterats som Stein Baggers livvakt, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

Nu har han skrivits ut från sjukhuset, efter att ha ådragit sig lindriga skador vid mordförsöket. Livvakten satt med ryggen mot en fönsterruta då han sköts, vilket gjorde att han skadades av glassplitter och inte av någon kula.

Sandberg fördes sedan till polishuset för att förhöras av polis. När han gick in på stationen så lyckades han gå in helt själv, trots att han precis skadats i ryggen, skriver Ekstra Bladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Danmark ser över taiwanesers registrering

Taiwaneser som kommer till Danmark registreras som kineser. Nu kan det förfarandet ändras, enligt utrikesminister Lars Løkke Rasmussen (M), som säger att han är öppen för "en alternativ lösning".