Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon dödades på grund av Facebook

Nyheter | 11/02/2009 21:54

"Varit gift i 16 år, men tillsammans i 26 år. Herregud vad gammal det får mig att låta."

STORBRITANNIEN. Gary och Tracey Grinhaff hade varit tillsammans sedan de var tonåringar. Men fruns kärlek hade börjat slockna. Efter ett tag blev hon förälskad i en vän till familjen. Gary Grinhaff kokade av avundsjuka. Och efter att frun ändrade sin Facebookstatus till singel och skrev; "Varit gift i 16 år, men tillsammans i 26 år. Herregud vad gammal det får mig att låta", blev det helt enkelt för mycket.

I maj 2008 efter att Gary Grinhaff kommit hem och lagt sina två döttrar skrev han två lappar. Den ena lappen var till döttrarna. Där stod det att han var djupt ledsen över det han är "tvungen" att göra. Den andra lappen var riktad till frun till familjevännen som Tracey Grinhaff var otrogen med. Där beskrev han hela deras kärleksaffär och förklarade att det inte kan fortgå.

Dagen därpå hittades frun, som blivit ihjälslagen med ett trubbigt föremål i sovrummet, i parets garage. Maken hittades senare i en öde skog. Han hade använt sig av en elektrisk borr för att ta sitt eget liv. Enligt The Mirror blödde han till döds.

Grannarna till familjen hade aldrig märkt något problem, snarare tvärtom. Flera grannar beskrev dem som "den perfekta lilla familjen."

Skrivet av: