Par åt ödla på Facebook - arresterades

Bahamas gillar inte amerikaner som mumsar i sig deras nationalskatter.


KULTURKROCK. Ett amerikanskt par var nere på Bahamas nyligen. En kväll fick de tag på en iguanaödla som de genast kastade upp på grillen. Mums.

Dagen efter, fortfarande kvar på semstern, lade de stolta upp sina semsterbilder på Facebook. Och på något sätt fanns de lite senare hos Bahamas myndigheter där de inte blev uppskattade - ödlan tillhör nämligen en utrotad art.

De glufsande turturduvorna satte i princip dit sig själva. Enligt polisen kunde man genom bilderna följa paret när de fångar iguanan, grillar delar av den och slutligen äta den. De spårade sedan upp amerikanerna som arresterades, skriver Metro.co.uk.

En sån här mumsade kärleksparet på

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.