Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fader till två död efter överfall

Nyheter | 13/02/2009 11:40

"Våra hjärtan är brutna och vi är utom oss av sorg."

ENGLAND. Alan Corney, 67, var på väg hem efter några öl på den lokala puben tillsammans med sin fru. Som vilken vanlig novemberkväll som helst för den nyblivne pensionären från Liverpool, England.

Corney hade nyligen flyttat till det idylliska bostadsområdet Wirral, beläget nära havet, tillsammans med sin fru för att till fullo kunna njuta av åren som pensionär.

Klockan var inte mer än nio på kvällen när paret passerade två ynglingar som skrek, svor och levde rövare ute på gatan. Corney bad de två ynglingarna lugna ner sig. Sekunden senare träffades han av en knytnäve i ansiktet och pojkarna lämnade springande platsen.

Överfallet anmäldes till polisen och sedan var det inget mer med det. Det kan tyckas fegt, men det är trots allt något som händer varje kväll.

Blodklump i hjärnan

Det var inte förrän Corney tre veckor senare föll ihop i sitt hem som det hela tog en verkligt otäck vändning. Corney togs skyndsam till sjukhus där läkare kunde konstatera en klump koagulerat blod i hans hjärna. Klumpen avlägsnades, men Corney blev kvar på sjukhus där han två månader senare avled den 6 februari.

Familjen och stamisarna på The Red Lion är utom sig av sorg

Alan Corney var far till två och hans familj är utom sig av sorg.

– Våra hjärtan är brutna och vi är utom oss av sorg, säger familjen i ett uttalande, uppger Liverpool Echo.

Stamisarna på den lokala puben, The Red Lion, är chockade.

– Han var en tyst man, som var väldigt nära sin fru och sina barn. Det hela är väldigt svårt att begripa, säger en av dem.

Två 14-åriga killar har förhörts om händelsen, men ännu har ingen misstänkt gripits.

Skrivet av: