Stockholm

Musikpappan slaktade familjen

Sedan tog han sitt eget liv.


Läs mer

–Så mycket skratt kom ut från det huset. Det sista jag hörde därifrån var ett älskvärt skratt, säger en granne till Miami Herald.

Men skrattet har bytts ut i chock.

På onsdagen utspelade sig ett dramatiskt scenario i en villa i Miami. Pablo Josue Amador, musiker och vokalist, regissör för sexmannaorkestern Los Galileos, en ensemble där hans barn medverkade, sköt sin fru Maria Joy, 47, och två döttrar Priscila, 14, och Rosa, 13, till döds strax före klockan sex på onsdagsmorgonen, rapporterar Miami Herald. Sonen Javier, 16, lyckades fly huset och larmade polisen.

Polistekniker hittade en pistol i huset men har ännu inte funnit något motiv. Och människor i familjens närhet är chockade och fullständigt oförstående till varför Pablo plötsligt tappade förståndet. Men på ena dotterns Myspace står det saker som får en att förstå att hon inte mådde helt bra.

"Jag har gått igenom så mycket men försöker att vara stark. Det känns som att allting bara rasar och när jag försöker stå emot gör det bara ondare och ondare. Nu bryr jag mig inte längre", gick det att läsa på Pricilas MySpacesida timmarna innan hon dödades av sin egen far.

Efter morden lämnade faderns kusin Lourdes Amador dessa ord på Rosas MySpacesida:

"Rosita, jag vet inte vad jag ska säga. Vila i frid min ängel. Jag är ledsen för att du har fått lida. Jag älskar dig."

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.