Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man misstänks ha halshuggit sin fru

Nyheter | 14/02/2009 11:36

Kroppen hittades på den äkta makens företag.

BUFFALO, USA. En 44-årig man som bland annat startat en muslimsk teve-station har arresterats - misstänkt för att ha huggit huvudet av sin hustru.

För fem år sedan grundade Muzzammil Hassan en tevestation i hopp om att kunna skapa en bättre bild av islam i väst. Dess slogan är "sammankoppla folk genom förståelse".

Det var på Bridges tv som polisen fann hans frus döda kropp. Enligt uppgifter från MSNBC sökte hans Aasiya Hassan nyligen om skilsmässa.

Men 44-åringen skulle inte gå med på någon skilsmässa. Nu har Hassan åtalats för mord och riskerar ett långt fängelsestraff.

Polis fortsätter att söka efter mordvapnet, men vill inte gå in på hur avrättningen gått till väga. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning.

– Jag är så chockad. De var mer än bara gifta – de stöttade varandra i allt, säger Samira Khatib, vän till paret.

Sociala myndigheter ska nu besluta vad som ska hända med parets gemensamma barn. Hassan hade sedan tidigare två barn tillsammans med en annan kvinna.

CNN: Inslag om halshuggningen

Skrivet av: