Man misstänks ha halshuggit sin fru

Kroppen hittades på den äkta makens företag.


BUFFALO, USA. En 44-årig man som bland annat startat en muslimsk teve-station har arresterats - misstänkt för att ha huggit huvudet av sin hustru.

För fem år sedan grundade Muzzammil Hassan en tevestation i hopp om att kunna skapa en bättre bild av islam i väst. Dess slogan är "sammankoppla folk genom förståelse".

Det var på Bridges tv som polisen fann hans frus döda kropp. Enligt uppgifter från MSNBC sökte hans Aasiya Hassan nyligen om skilsmässa.

Men 44-åringen skulle inte gå med på någon skilsmässa. Nu har Hassan åtalats för mord och riskerar ett långt fängelsestraff.

Polis fortsätter att söka efter mordvapnet, men vill inte gå in på hur avrättningen gått till väga. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning.

– Jag är så chockad. De var mer än bara gifta – de stöttade varandra i allt, säger Samira Khatib, vän till paret.

Sociala myndigheter ska nu besluta vad som ska hända med parets gemensamma barn. Hassan hade sedan tidigare två barn tillsammans med en annan kvinna.

CNN: Inslag om halshuggningen

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Inflationen i USA på väntad nivå

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.