Måndag 14 Jun
Stockholm

Extrem muslim terrorstämplar Jesus

På islamisten Anjem Choudarys webbsida sprids hatet mot Västvärlden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Om Jesus vore vid liv i dag skulle han gripas för att vara terrorist och hamna i fängelse om han bodde i Storbritannien. Det utspelet gör en extrem muslim på den radikala islamistsajten islam4uk.com, som drivs av Anjem Choudary, 41, som tidigare har krävt att påven ska avrättas.

I inlägget skriver även den extrema muslimen att Jesus skulle kidnappas av Storbritanniens underrättelsetjänst MI5 och flygas ut ur landet för att hållas som gisslan och torteras.

– Jesus skulle ha stött den inhemska kampen i Afghanistan och Irak mot den kapitalismdrivna USA-ledda alliansen. Och som syriansk eller palestinsk flykting i Storbritannien skulle han också utsättas för ett lojalitetstest för att försäkra att han skulle sätta landet och premiärminister Gordon Brown före Gud. Han skulle också, utan tvivel, bli föremål för Storbritanniens nya terrorlagar, skriver den extrema muslimen på sajten, enligt Daily Star.

Choudary har tidigare grundat två islamistiska organisationer som stämplats av den brittiska staten som terrororganisationer. Han har också krävt att Sharialagar ska införas i Birmingham.

Se Choudary predika om Västvärldens ekonomiska undergång nedan.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela