Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Din otrohet skadar hälsan

- 09/10/2008, 15:38 -

Experter menar nu att otrohet är skadligt för hälsan. Den kan till och med döda dig.

En affär kan få dig att känna dig ung, levande och sexig. Men det kan också ha förödande konsekvenser. Nu menar experter att det kan förstöra din hälsa- och döda dig.

Den konstanta stressen och nervositeten med en affär kan på lång sikt ge högt blodtryck och depression. Till och med hjärnblödningar kan utlösas av lite vänslande. Har du dessutom migrän bör du verkligen hålla fingrarna i styr.

Vilka är då otrogna? Enligt en brittisk studie har nästan 15 procent av de under 30 en affär. Kurvan pekar sedan uppåt ju äldre man blir. En hel tredjedel av de tillfrågade över 50 erkände otrohet.

Enligt Mirror har otrohet inte att göra med sex. Det har snarare att göra med självkänslan. De flesta inleder affärer för att förbättra egot, men även för att få bekräftelse. Om du ändå bestämmer dig för att stanna i ett förhållande där otrohet förekommit, är nyckeln till lycka kommunikation.

Skrivet av: