Dömd för högljutt sex

"Jag hörde ljud av sexuell natur, de var väldigt höga och det var mycket stönande."


I Concord, England har en kvinna dömts till böter på nästan 6000 kronor och blivit tilldelad en Asbo – en varning för ett antisocialt beteende.

Allting började då deras halvt döva granne, Margery Ball, flyttade in i lägenheten under 2007. Under två års tid har hon inte kunnat få en blund sömn under nätterna. Anledningen är att Caroline Cartwright låter alldeles för mycket när hon har sex med sin man Steve, skriver Daily Mail.

Även grannen Rachel O´Connor har störts av Caroline och Steve och efter att ha polisanmält paret vid ett flertal tillfällen gav miljöhälsovårdsmyndigheterna henne en bandspelare och uppmanade henne att spela in sexljuden. Inspelningarna användes sedan som bevis i rättegången mot paret i veckan.

–Man hörde en kraftigt skrikande kvinnoröst på inspelningarna, sade miljöhälsovårdsinpektören Pamela Spark vid rättegången.

Rachel O´Connor vittnade också:

–Jag hörde ljud av sexuell natur, de var väldigt höga och det var mycket stönande och skrik, sade hon.

Enligt domaren Alan Griffin har Caroline Cartwright betett sig på ett oempatiskt sätt och inte visat sin medmänniskor någon respekt. Därför ska hon betala ett skadestånd på 2500 kronor samt rättegångskostnaden på 3500 kronor. Men själv är hon oförstående till grannarnas ilska.

– Jag kan inte förstå varför folk säger till mig att vara tyst. Det här är normalt för mig, säger hon till Daily Mail.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

2 timmar sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

2 timmar sedan
En man tände på fredagen eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut.