Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
167
reaktioner idag

Sex

Sex är ett samlingsord för många sköna sexuella saker som en kan ägna sig åt, utöver att försöka få det att resultera i en graviditet (om en nu vill det och är överens om att ha oskyddat sex av den anledningen).


Vissa menar att allt som gör en upphetsad eller kåt kan räknas som sex, inklusive att hångla, smeka eller gnugga sig mot varandra eller till och med att sexchatta. Medan en del tycker att sex bara handlar om penetration, som exempelvis en snopp, fingrar eller leksak i snippan, analen eller munnen. 


Oavsett vad du anser att sex är, så är det absolut viktigaste att sexet ska kännas bra, skönt och ske med samtycke från alla inblandade personer. Samtycke innebär att det är viktigt att försäkra sig om att alla är med på vad som händer, exempelvis genom att vara uppmärksam på kroppspråk, ljud och rörelser. Bäst av allt är såklart att fråga rakt ut om allt känns okej och få ett tydligt svar.


Om du inte känner för att ha sex med någon annan så är det en minst lika bra grej att ha sex med sig själv, vilket då kallas för onani. 

Nyheter24 kan du alltid ta del av det senaste, pirrigaste, sexigaste och viktigaste som har med sex att göra. 

Läs, titta och njut!