Söndag 1 Aug
Stockholm

Svenske Wallén ströp ut Mammar i första

August: När jag hade clinchen visste jag att matchen var min.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

– Det var helvetes mycket aktion i går, och vi hade riktigt bra publikstöd, säger MMA-fightern August Wallén.

Tryck på pilarna ovan för att se bilder på fler vinnare.

2 400 entusiastiska besökare fick under lördagskvällen Lisebergshallen i Göteborg att koka. Det var fjärde gången som The Zone arrangerade sin MMA-gala, och de tävlande var inte sena att mätta publikens hunger.

– Jag tror att det bara var två matcher som gick till rond två, säger Wallén, som själv avslutade sin match med en rear naked choke efter bara 3.35 minuter in i första ronden.

Precis som 40-åringen hade förutspått gick Karim Mammar ut aggressivt med hårda sparkar. Men Wallén kunde plocka attacken, och tog ner fransmannen från clinch till halvguard, och sedan vidare ner på mattan.

– Jag var oerhört fokuserad och när jag hade clinchen visste jag att det var min fight. Sedan följde jag bara min gameplan. Det fanns inga tankar på något annat, säger Wallen till Nyheter24.

Den skadefria veteranen siktar nu på att ställa upp i nästa MMA-gala på hemmaplan.

–Som det känns nu lär jag vara med på nästa The Zone i november. Det är jag tämligen säker på, säger August Wallén till Nyheter24.

Det var många bra fighter i går, här kan du se övriga resultat. Nästa The Zone, som går under namnet "Bushido", arrangeras den 7 november i Lisebergshallen i Göteborg.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela