Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Wrestlare attackerar Ronaldo

Sport | 11/01/2009 20:07

I kväll överlevde han Chelsea. Snart får han klara sig från en olympisk brottare.

Cristiano Ronaldo överlevde både bilkraschen med ferrarin och gick oskadd från matchen mot Chelsea trots Frank Lampards fula spel . Det är ingenting mot vad som väntar när Kurt Angle utmanar honom.

Kurt Angle är en riktig bjässe man inte vill möta ens i en tänd gränd.

Cristiano Ronaldo har vunnit Premier League och Champions League.

Angle vann guld i fristil i OS i Atalanta 1996 med en bruten nacke. Han är världsmästare i TNA och har vunnit Tag Team, X-Division och World Heavy Weight-bältet. Han har även blivit mästare i WWE flera gånger om.

Nu ska han till Manchester för att turnera med TNA. Nu varnar han Ronaldo och utmanar honom samtidigt i en match i ringen.

Nu går han till attack mot världens bästa fotbollspelare Cristiano Ronaldo. Efter att han lekte sönder sin Ferrari värd två och en halv miljon vill Angle mosa honom.

– Till skillnad mot Ronaldo och andra fotbollspelare så är jag en välkänd stjärna i både England och det politiskt och ekonomiskt viktigare USA. Då jag ska flyga till Manchester Airport nära där han krockade erbjuder jag Ronaldo en körlektion ovanpå att jag ger tips att hur man är en riktig sportstjärna på det amerikanska sättet, säger en Angle till The Sun.

Den meriterande brottaren anses vara ovanligt lömsk för sin sport och är ledare för Mainevent Mafia.

– Jag skulle officiellt be den brittiska regeringen att hålla i Ronaldo under tiden jag och de andra i Main Event Mafia är i Manchester för TNA:s Maximum Impact Tour. För Ronaldos oförmåga att köra, kombinerad med hans naturliga svagheter som fotbollspelare skulle det bli alldeles för riskfullt med en sådan patetisk dåre ute på gatorna.

– Lektion nummer ett. Fotboll är en tjejsport i USA och då vi bestämmer över världen borde Ronaldo överge det löljliga spelet och hoppa in i den sexkantiga ringen i TNA som en riktig amerikan, säger Angle till The Sun.

Kurt vinner OS.

En utskällning.

Skrivet av: