- Foto: Bildbyrån

BP-köp ger pengar till BoIS

Brommapojkarna har köpt försvararen Pontus Segerström från Stabaek. Det ger klirr i kassan hos hans tidigare klubb Landskrona BoIS.


Under gårdagen presenterade Brommapojkarna sitt senaste nyförvärv sedan försvararen Pontus Segerström skrivit på ett treårskontrakt. En del av övergångssumman kommer att gå till hans tidigare klubb Landskrona där han spelade innan han gick till Stabaek och Tippeligan.

- Jo, det stämmer. När Pontus lämnade oss skrev vi in en klausul om vidareförsäljning, så nu ska jag ta reda på hur mycket BP betalat för honom, säger sportchefen Mats Aronsson till Helsingborgs Dagblad.

Det blir inga jättepengar, men svensken lär kosta några miljoner så lite klirr i kassan blir det för BoIS som kommande säsong tränas av Henrik Larsson.

- Förhoppningsvis ska det bli en hyfsad slant till oss, även om det inte handlar om miljoner.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Klart: Sverige möter England på Gamla Ullevi

Hon är fenomenet som skapar basketfeber i USA

Hon slog poängrekordet – för både män och kvinnor – i collegebasketen och hennes ansikte pryder redan flingpaket. Nu har fenomenet Caitlin Clark blivit vald först i WNBA-draften och 22-åringen skapar feber kring proffsligan i USA.

Raymond hjälte i strid om NHL- slutspel

idag 06:22
Detroit håller hoppet om en plats i NHL-slutspelet vid liv inför den sista matchen i grundserien. Det kan de tacka svenske Lucas Raymond för.

"Svennis" vädjan: Ge Tomasson tid

idag 05:46
Sveriges nye förbundskapten har fått en skakig start. Sveriges mest kände fotbollstränare gillar hans filosofi – och har en önskan. Jag hoppas att vi inte dömer ut honom alldeles för tidigt, säger Sven-Göran Eriksson om Jon Dahl Tomasson.

Palmers snabba hattrick – avgjorde mot Everton

idag 01:06
Cole Palmer bjöd på stor show i Chelseas hemmaseger, 6–0, mot Everton.

Ny seger – Malmö upp i topp

igår 21:10
Tredje raka segern och hela 11–1 i målskillnad. Malmö FF har fått en kanonstart på allsvenskan. Det är en stabil match, vi åker hit och vinner med 4–0, säger Sebastian Nanasi efter mötet med Värnamo