Daniel Alfredsson - Nyheter, artiklar, reportage och video

23 Okt 2010, 10:02
Daniel Alfredsson är historisk efter att ha gjort hattrick i natt. Svenskens mål gjorde att han nu har gjort över 1000 poäng i NHL.– En stor milstolpe, säger Ottawa-stjärnan till AP.
19 Okt 2010, 10:01
För andra matchen i rad fick Robin Lehner hoppa in. Men för andra matchen i rad föll Ottawa Senators.
8 Sep 2010, 13:59
Daniel Alfredsson är redo för den kommande säsongen och tror att saker och ting endast kan bli bättre.
25 Apr 2010, 10:10
Ottawa tappade en 3-0-ledning i natt och blev utslagna i förlängningen mot de regerande mästarna.
23 Apr 2010, 08:53
Det tog nästan fem och en halv period, men till slut föll det ett avgörande. Slagskämpen Matt Carkner blev Stanley Cup-slutspelets hittills osannolikaste hjälte när han räddade Ottawas säsong med sitt övertidsmål. - Jag vet inte ens hur pucken gick, sa en utmattad men lycklig Carkner efter 4-3-segern.
7 Apr 2010, 09:58
"En helt fantastisk dag".
17 Mar 2010, 10:55
Två dagar efter Alexander Ovechkins tackling i ryggen på Brian Campbell hamnade Daniel Alfredsson under luppen. I natt gav han Torontobacken Francois Beauchemin en tackling som kunde ha fått trista konsekvenser. - Det är sådana där tacklingar de försöker få bort ur sporten, säger en irriterad Beauchemin.
10 Mar 2010, 10:20
Ottawa Senators hade inte vunnit efter OS-uppehållet. Då tog lagets bägge svenskar tag i saker och ting. Daniel Alfredsson och Erik Karlsson låg bakom nattens 4-1-seger på bortais mot Edmonton Oilers.
14 Feb 2010, 18:21
Daniel Alfredsson tror på Tre Kronor.
4 Feb 2010, 11:19
Segermaskinen går inte att stoppa. I natt vann Ottawa Senators sin tionde match i följd när det blev bortaseger med 4-2 mot Buffalo Sabres. Daniel Alfredsson blev stor matchvinnare med två sena mål. - Det är imponerande, säger Alfredsson om lagets rekordsvit.
31 Jan 2010, 11:55
Spelade fram till två mål mot Montréal.
24 Jan 2010, 13:18
Daniel Alfredsson har visat vem som är kungen i Ottawa. svensken har producerat massor av mål och Senators har nu fem raka segrar sen hans comeback. Se alla mål och höjdpunkter här.
18 Jan 2010, 22:18
Tre Kronors OS-stjärna Daniel Alfredsson är tillbaka efter axelskadan och öser in mål.
17 Jan 2010, 11:22
Var kung på isen när Ottawa Senators bortaslog Montreal Canadiens med 4-2.
27 Dec 2009, 10:08
Den skadade axeln vägrar läka.
16 Dec 2009, 11:18
Det var efter en tekning i den tredje perioden som 26-årige Jason Spezza fick Torontoforwarden Lee Stempniak över sig.