Ett gäng innebandypojkar har fått en annorlunda spelplan av sin tränare. Spelstilarna går bland annat ut på att "smiska Petra" och "tafsa på Sofia".
Polisen fick sent på måndagen ett tipsmejl från en man som påstår sig vara pappa till pojken.
Åklagare utreder nu det påstådda försvinnadet av "innebandypojken". Och innebandyklubben som pekats ut har hotats.
Damlandslaget i innebandy söker ny förbundskapten - då annonserar de ut tjänsten via hemsidan. Något som får profilen att reagera: "Tänk om samma sak hade hänt i fotboll".
19 Jan 2011, 16:09
"Ta av er blöjorna och kör", säger Niklas Wikegård kaxigt.
18 Jan 2011, 14:04
Upprörda tittare rasar över Niklas Wikegård innebandyskämt på Idrottsgalan. Nu försvarar han sig själv.
17 Apr 2010, 19:27
Aldrig tidigare hade Storvreta vunnit ett SM-guld i innebandy. Men i dag var det dags – när Caperiotäby besegrades med 5-2 i finalen.– Vi är riktigt värda det här, säger tvåmålsskytten Henrik Stenberg.
23 Mar 2010, 09:49
AIK-stjärnan Alexander Egebrandt slog ett yxslag med klubban mot en supporter efter innebandymatchen mot Falun.
15 Mar 2010, 22:25
Innebandys slutspelsmatch mellan Helsinborg och Warberg blev en rysare utan dess like. Matchen gick till straffar där Magnus Svensson avgjorde för Warberg.
1 Feb 2010, 23:10
Ledning inför sista perioden räckte inte för storlaget AIK borta mot Falun i innebandyns Superliga. Dalalaget lyckades både kvittera och ta ledningen under sista perioden, men AIK utjämnade. I förlängningen visade dock hemmalaget mest kyla och kunde avgöra matchen.
6 Dec 2009, 22:34
Efter tio raka segrar fick AIK Innebandy ge sig. Warberg tog en ganska enkel seger på söndagen.