Kenzas design slår i Skandinavien

Modebloggerskans designade skinnjacka syns överallt på stan.


Modebloggerskan Kenza Zouiten, som är van vid att kommentera mode, får vara med på skaparsidan. Hon har designat en skinnjacka till Jofama, som är en av de största skinnleverantörerna i Skandinavien.

– Jag gjorde en jacka som började säljas nu i vår. Den har sålt jättebra. Jag ser folk på stan med den och det är så här "ja där är min jacka", säger Kenza i morgonshowen på radiostationen The Voice.

Tillsammans med en designer från Jofama ritade stjärnbloggerskan plagget, och som bevis på delaktigheten i verket står Kenzas namn broderat vid nacken på insidan av jackan, som ingår i vårkollektionen.

Samarbetet stannar dock inte vid detta enda plagg. Till hösten är ytterligare en kollektion planerad – något du kan höra mer om i klippet nedan.

Kenza berättar om modedrömmarna i The Voice.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Keplerduon årets deckarförfattare igen

Johanna Nordströms känga till Gekås Ullared: "Åt helvete"

2 timmar sedan
Johanna Nordström och Edvin Törnblom driver podden "Ursäkta" tillsammans. Men i senaste avsnittet passade Johanna på att ge en känga till Gekås Ullared.

Felix Herngrens svindlande förmögenhet

2 timmar sedan
Det går minst sagt bra för Felix Herngren. Komedikungen är aktiv i en rad olika bolag varav alla blomstrar. Och ja, här pratar vi rediga summor....

Lyxfällan-Patricks fru om sorgen: "8 månader och 20 dagar som änka"

3 timmar sedan
Efter Patrick Grimlunds bortgång sörjer frun på vad som skulle ha varit parets tionde bröllopsdag. På Instagram överöses hon med kärlek.

Fler tecken på att "Star wars"-spel hänger löst

3 timmar sedan
Efterlängtade "Star wars: Knights of the old republic", som Sony visade upp 2021 kanske inte blir av.

Gängåklagare trött på snack – alla måste bidra

idag 12:02
"En flerfrontshandling" behövs mot gängkriminaliteten. Så skrev åklagaren Lisa dos Santos redan i höstas. Nu måste alla tänka på vad man kan göra, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.