Kenzas nya tevekarriär

Publicerades: 26 Feb 2009, 09:04, Uppdaterades: 9 Apr 2012, 12:03

"På lördag smäller det! "


Från bloggare till teveprogramledare. Utan förnedrande underhållningsshower. Kenza Zouiten blir MTV:s nya videojockey och leder Weekend Television nu på lördag. Där kommer hon presentera musik och program varje lördag och söndag kl 18.00.

– Det här är ett drömjobb för mig. Det är klart att det känns lite pirrigt och ovant, men jag tycker det är kul att prova nya saker, säger Kenza.

Kenza blir nu den yngsta i den långa listan av vj:s i kanalens historia. På sin blogg berättar fenomenet att hon redan är i full färd med att lära sig videoteknik:

"Jag håller fortfarande på att lära mig Windows Movie Maker, så nu har jag testat sätta ihop en massa små klipp från roliga videos från mina 2 partyresor på Kreta i somras! Jag ska bara ladda upp filmen på Youtube (vilket förmodligen kommer ta 3 år) sen kommer den upp här."

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Anna Brolins avslöjande i direktsändning – försvinner från tv-rutan: "Ska tillbaka till..."

Isländska scener för små för Björks turné

Björk uppmanar dagens tech-miljardärer att skapa förutsättningar för artister att turnera på ett miljövänligt sätt. Den isländska artisten, just nu i färd med att förbereda sin kommande Europaturné, ser framför sig en särskild festivalbåt som korsar oceaner utan att några flygningar behöver göras.

Carolina Gynning i chock efter Viktors prank: "Det värsta jag varit med om"

Att det skämtas friskt hemma hos Carolina Gynning och Viktor Philipson har nog inte kunnat undgå någon. Men ett av hans practical jokes mot Gynning gick kanske för långt...

Unga Klara tar sig an "Romeo och Julia"

Ungdomars explosiva kraft står i fokus när Unga Klara i Stockholm sätter upp William Shakespeares "Romeo och Julia" i höst. Huvudrollerna spelas av Myra Neander och Nina Rashid. För regin svarar Gustav Deinoff, en av teaterns två konstnärliga ledare, som med hjälp av Mari Carrascos koreografi och ny musik av Mikael Karlsson vill åstadkomma en föreställning som ska drabba högstadielever lika hårt som han själv en gång blev drabbad.

Bokmässan lyfter judiska författare

1 timme sedan
I år präglar den judiska kulturen Bokmässan i Göteborg – med gäster som Joshua Cohen, Judy Batalion och Bernard-Henri Lévy. Nu vill mässansvariga Frida Edman också göra kulturpolitisk skillnad.

Madeleine Sjöstedt utreder nytt tidskriftsstöd

2 timmar sedan
Regeringen tillsätter en utredning för att se om ett särskilt, temporärt tidskriftsstöd ska införas för att underlätta en digital omställning. Stödet ska gälla tidskrifter som "fördjupar samhällsjournalistiken".

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.