Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tegnér finansierar Blondinbella

- 16/02/2009, 17:33 -

Svante Tegnér: Jag tror jättemycket på den här idén.

Bloggdrottningen Blondinbella avslöjade strax efter jul att hon skulle ta steget vidare i karriären. Bloggandet skulle upphöra. I stället skulle hon satsa på sitt nya klädmärke Classified Sweden AB.

– Den ska finnas i den hippaste affären på alla medelstora orter, så att folk som vill klä sig som stockholmare kan få göra det, säger hon då.

Och finansieringen dröjde inte. I dag meddelar kronprinsessan Victorias exkille, Svante Tegnér, att han går in med en miljon i projektet.

– Jag går in och stöttar med de kontakter och erfarenheter jag har. Classified är världens första interaktiva klädmärke, det handlar inte bara om Isabella, säger han till Dagens Media.

Hela idén med Classified är att flera stora bloggerskor ska ta fram egna klädkollektioner tillsammans med sina läsare. Idén kommer från Blondinbella.

Svante Tegnér är också grundare och vd för Bubbleroom, som är en av Sveriges största modebutiker på webben med en egen communitydel.

Skrivet av: